Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2012 21:32 - ЦСКА: Титан напуска до 5 септември
Автор: cskaevroportal Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.08.2012 09:59


  Проверяваме финансите и счетоводството на клуба, за да няма изненади като тази с Жевагo, заяви Красимир Георгиев.
image

Снимка Гонг

Красимир Георгиев потвърди, че ще поеме функциите на настоящия изпълнителен директор на ЦСКА Венци Живков.
  По-рано днес ЦСКА Възраждане АД внесе документи за регистриране на дружеството.
  "Бях поканен от г-н Емил Димитров първо да помогна финансово и второ да се създаде най-благоприятен начин за финансовите дела и за обезпечаване на това, което Христо Стоичков начертае като план", заяви Георгиев пред "Гонг".
  "Наши представители работят съвместно с хора на фирма "Титан" с цел задълбочено запознаване с финансовото състояние на фирмата, както това, което те дължат, така и това, което се очаква като постъпления. Адвокатите на ЦСКА се срещнаха с нашите адвокати, за да се запознаят с това, което има като искови молби, дела срещу ЦСКА, както и това, което е завел ЦСКА".
  "Едва след изготвяне на цялостен финансов отчет и правен анализ, което не мога да кажа, че ще бъде по-рано от края на следващата седмица, чак тогава ние ще може да седнем да договорим формата на сътрудничество, което ще бъде някъде 3-5 септември. Чак тогава ние ще влезем реално в управата. По-рано е несериозно да се говори, все пак обемът на информацията е много голям, както и чакаме регистрация", разясни още Георгиев.
  "За да няма повече такива изненади като дълга към Жеваго, взехме решение да направим финансов одит и правен анализ и чак тогава да се влезе. Спекулации са думите, че ние ще започнем веднага да даваме пари за стадион, за обяд на футболистите, за вода...Това не отговаря на истината".
  "Ние искаме да преструктурираме фирмата, да премахнем общите задължения, да изчистим облика на ЦСКА. Не желаем днес да дадем един обяд и една вода, и да сме добрите".
  "На джентълменска дума господата Иво Иванов и Димитър Борисов ни осигуриха достъп до цялото счетоводство, получаваме достъп до делата, повярвайте ми това е много информация. Трябва да се обработи. За всяко едно задължение ние правим финансов и правен анализ. Имаме пълно съдействие от настоящите собственици на ЦСКА
".



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cskaevroportal
Категория: Спорт
Прочетен: 126109
Постинги: 43
Коментари: 35
Гласове: 404
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930