Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2014 21:18 - 2014/2015-ЦСКА /- ЦСКА с обръщение: Не ни трябват алчни предатели и Задкулисните играчи, като онази мутра-президент, чиято политика е „дал ми е - взел съм му”/Б
Автор: cskaevroportal Категория: Спорт   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.06.2014 19:31


  Армейци, Вече няколко дни печатът е изпълнен с нападки срещу ЦСКА. Това е необходимо, за да се прикрият задкулисните действия на няколко лица, които и в миналото, и сега трупат пари на гърба на армейския Клуб. Целта е да се вземат безплатно няколко добри, макар и вече на години състезатели на ЦСКА.
   Ръководството на Клуба е наясно, че разговори с Емил Гъргоров и Джаксън Менди са водени вече няколко седмици.
  Днес можем да си обясним защо Гъргоров е бил непримирим организатор на така наречения отказ от тренировки, както и защо Джаксън Менди изчезна тайно от лагера. И двамата се възползват от клаузи, които са в разрез с правилника на ФИФА и на световните стандарти за феърплей.
               Задкулисните играчи също са известни.
   Това е един футболен президент, които миналата година в решаващ момент отказа да помогне на ЦСКА и пожела успех на ЦСКА във „В” група.
   Замесена е и една агенция, която ЦСКА съди и в която се подвизават бивши юристи на ЦСКА, пряко виновна в неплащането на стотици играчи и треньори в периода 2010-2013г.
   Всичките тези операции няма да спрат ЦСКА, нито ще му попречат съществено. На ЦСКА не му трябват предатели, които мислят само за банковите си сметки, а му трябват състезатели, които вярват на този Клуб сега и завинаги, и които разбират мащаба на това, което се прави.
   ЦСКА може да забавя плащания, защото връща милиони стари дългове, но не изоставя никого. Така спасихме клуба и върнахме парите на стотици футболисти, треньори и клубове.
   Никой нямаше да плаща и стотинка, ако не бяхме приложили тези финансови технологии и този модерен стил на управление.
   Смешно е днес да ни се дават съвети за модели на управление от хора без образование и които десетилетие са управлявали като онази мутра, чиято политика се състои от „ дал ми е и взел съм му”.
   Така, че няма за какво да съжаляваме драги армейци. Ние вече знаем как беше продаден мача с Миньор Перник, как беше организирано прекъсването на мача с Локомотив Мездра и на ЦСКА беше наложена служебна загуба.
   Няма голяма разлика между тези престъпления и сегашната кражба на футболисти на отбора. ЦСКА гледа уверено и напред.
   На Клуба му трябват футболисти, които да дават всичко от себе си. Не хора, които смятат своите 15 хиляди лева за унижение, а за които ЦСКА е нещо свято.
   Да бъдеш 31-кратен шампион на България е голямо постижение, но и голяма отговорност.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cskaevroportal
Категория: Спорт
Прочетен: 125922
Постинги: 43
Коментари: 35
Гласове: 404
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930