Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 23:18 - СИНЯТА ФЕРМА В БФС И В ПРОФИЛИГАТА-СИРЕЧ БАЙ ЦЪРВУЛ ИЗДЕЙСТВА ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА ЕДНИ А ЗА ДРУГИ КАТО МАЩЕХА РАЗМАХА НАГОРЕЩЕНА МАША
Автор: cskaevroportal Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1191 Коментари: 0 Гласове:
1



  Берое нападна БФС, Профилигата и Левски, след като футболната централа угоди на желанието на сините да преместят от 4-ти за 8-ми декември срещата помежду им за Купата на България.
  Това стана без съгласието на заралии. В сайта на тима бе публикуван остър материал.

 
"Професионалната футболна лига се наведе пред Левски и премести осминафиналът за Купата. Веднага след жребия на 24 ноември спортно-техническият директор на сините Георги Иванов - Гонзо и административният директор на старозагорци Николай Демирев се договориха срещата между двата отбора да се играе на 5 декември от 13 ч.", пише в материала.
  "Часове по-късно имащият се за мъж ръководител на Левски се отметна от думата си и прехвърли топката на ПФЛ. А за да допълни гаврата съдийската комисия назначи Ахмед Ахмед от Бургас за съдия. Спортното ръководство на Левски за пореден път показа, че е страхливо и претенциозно и за пореден път опроверга мита, че Левски бил отбор на народа".
 "Гонзо да не спазва думата си е традиция - той честта си загуби още когато се показа пред цяла България по слипове. Още малко му трябваше да повтори постъпката на друг син герой и да покаже и мястото където слънце не огрява".
  "И тъй като мнозина от дни наред обясняват, че Берое също си бил отложил мач заради евроучастие уточняваме, че Берое изигра 7 мача от 29 юли до 28 август и не се опрадва нито за секунда".
  "БФС и ПФЛ никога не се е съобразявал с Берое. В желанието си да са удобни на Батков, Гонзо и Ясен Петров шефовете на футбола в България за пореден път показаха, че не им дреме ни най-малко за същия този футбол, който управляват. Той затова е и на такова ниво и затова е "блестящото" европредставяне както на участниците в евротурнирите, така и на националния отбор. Защото в България връзкарщината надделява".
 "Берое не е получил нищо даром и всичко е извоювано с много работа, с много желание и с много любов. Това, което псевдограндовете никога няма да имат. И заради което хора като Илиан Илиев са в Берое, защото те са свикнали да работят, а не да получават подаръци. Ние се гордеем с Берое - той е като Стара Загора - моногократно изпепеляван, но винаги завръщащ се по-красив и по-истински", завършва материалът.
пейст от гол.бг





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cskaevroportal
Категория: Спорт
Прочетен: 126100
Постинги: 43
Коментари: 35
Гласове: 404
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930